My mom’s Tomyam Recipe

สูตรต้มยำคุณแม่
My mom’s Tomyam Recipe:

น้ำพริกเผา
(nám-prík-päo)
water-chilli-burn
chilli paste

ตะไคร้
(dtà-krái)
lemon grass

น้ำปลา
(nám-bplaa)
fish sauce

พริกสด
(prík-sòd)
fresh chlli

มะนาว
(má-naao)
lime

ผักชี
(pàk-chii)
corriander

เห็ด
(hèd)
mushroom

ข้าวโพดอ่อน
(kâao-pôod-àwn)
baby corn

ซุปไก่ก้อนคนอร์
(súp-gài-gâwn ká-naw)
Chicken soup cube – Knorr

เนื้อไก่
(núea gài)
chicken meat

Or

ขาหมู

(Kǎa mǔu)

Pig leg

https://youtu.be/CacEKqBwYKw

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s